God rød landskampkveld

Liverpools spillere satte sitt preg på landskampene. Yossi Benayoun og Dirk Kuyt scoret, mens Javier Mascherano, Fernando Torres og Steven Gerrard var med på sterke seire.

Yossi Benayoun scoret rett før pause da Israel vant 2-0 i Romania. Yossi var på banen i 80 minutter.

Javier Mascherano var på banen gjennom hele kampen som kaptein da Argentina imponerte med 1-0 i München, etter mål av Higuain.

Dirk Kuyt gjorde 1-0 på straffespark for Nederland mot USA i Amsterdam. Kampen endte 2-1, og Dirk byttet ut med Ryan Babel etter 80 minutter.

England snudde 0-1 ved pause til 3-1 mot Egypt. Innbytterne Peter Crouch(2) og Shaun Wright-Phillips gjorde målene. Steven Gerrard ledet laget som kaptein, men var noe ut og inn av kampen i sin rolle på venstresiden av midtbanen i et 4-4-2 system. Scouseren trakk en del innover på banen og prøvde hele tiden å finne spissene med gjennombruddspasninger, mens selv da man byttet ut Frank Lampard i pausen fortsatt Fabio Capello å bruke Stevie ute på kanten. Gerrard var involvert i utligningsmålet da han spilte fram Gareth Barry som igjen foret Crouch foran mål. Steven ble byttet ut etter 74 minutter, på stillingen 1-1.

Spania var et solid nummer for stort for Frankrike i Paris, og ledet 2-0 ved pause etter mål fra Villa og Ramos. Fernando Torres spilte 2.omgang istedenfor David Villa, og var nærmest scoring da han skjøt i steget etter et rått løp. Det ble ikke flere mål, men Nando virket pigg og spillesugen. Pepe Reina satt på benken gjennom hele kampen.

Vi har ikke fått noen opplysninger om at noen av Liverpools seniorspillere som var i aksjon skal ha blitt skadet.

I en EM-kvalifisering tapte Ungarn U21 2-1 borte mot Italia. Peter Gulacsi spilte hele kampen i målet til ungarerne, mens Andras Simon ble sittende på benken.

Vincent Weijl var innbytter etter 75 minutter da Nederland U20 tapte 2-1 i en privatkamp mot Slovenia.