Godt å ha El Zhar og Kelly tilbake

Spillertroppen er styrket ytterligere denne uken etter at Martin Kelly og Nabil El Zhar er tilbake etter skade. Assistentmanager Sammy Lee er glad for å ønske duoen velkommen tilbake.

- Vi har hatt våre skader denne sesongen, men det er hyggelig å se dem tilbake på treningsfeltet, uttaler Sammy Lee til Liverpoolfc.tv.

- Nabil har vært ute siden pre-season, så hans retur er som ny signering for oss. Han har fart, og det skremmer livet av forsvarerne. Med sin fart og evne til å komme til innlegg er dette et aktivum for ethvert fotballag.

- Martin spilte veldig bra mot Lyon, og det var uheldig at han fikk den skaden. Vi synes han har potensial, og vi har sett kvaliteter i ham.

- Martin har brukt litt lengre tid på å komme tilbake enn vi hadde håpet, men han er tilbake nå. Om han kan styre klar av skader og fortsette fremgangen, så hvem vet hva han kan utrette.

Sammy Lee ble spurt om hva som egentlig er Martin Kellys beste posijon.
- Vi liker å ha spillere som er tilpasningsdyktige og kan spille i ulike posisjoner. Han kan gjøre en jobb for oss på høyreback og som midtstopper.