Godt Nytt År!

Hvor stor betydning 2010 vil få for historien til Liverpool Football Club vil bare de kommende årene vise. I første omgang ønsker vi alle røde et sportslig 2011 som blir langt bedre enn hva som har vært tilfellet de siste 12 månedene.

2010 ble et år hvor klubben skiftet manager. Rafael Benitez hadde sin svakeste ligasesong med de røde fra Anfield med en 7.plass, og indre stridigheter bidro i tillegg til at spanjolen forlot klubben etter seks sesonger.

Rafa vil imidlertid for alltid bli husket for å ha brakt Champions League trofeet tilbake til Merseyside for odel og eie gjennom seieren i Istanbul.Roy Hodgson kom inn samtidig som klubben offentlig hadde vært til salgs i noen måneder og man begynte på det fjerde transfervinduet på rad hvor enorme renteutgifter betød at det ble solgt spillere for mer enn manageren kunne hente inn.

Det store dramaet kom i oktober da Martin Broughton, Christian Purslow og Ian Ayre, mot viljen til eierne George Gillett og Tom Hicks, bestemte seg for å selge klubben til John Henry og NESV.

I løpet av ti dager som kan vise seg å bli de mest betydningsfulle dagene i Liverpools historie, vinner formann Broughton og flertallet i styret gjennom at man er i sin rett til å selge klubben for £300M til New England Sports Ventures.

På banen fortsetter de skuffende resultatene med Hodgson som manager, men 2010 vil likevel for alltid bli husket som året da man fikk ut to cowboyer som var i ferd med å sende Storbritannias mestvinnende klubb i rennesteinen og fikk inn nye eiere som gir håp om en bedre fremtid.

Ha en strålende nyttårsfeiring, og ta en skål for et 2011 som vil bringe ny suksess for Liverpool Football Club!