Grabiner skal representere LFC

Styreformann Martin Broughton har alliert seg med den dyktige advokaten Lord Grabiner foran den rettssaken i London High Court denne uken. Essex-advokaten som skal representere Liverpool har et svært godt rykte.

Grabiner skal bistå Liverpool FC i tvisten med klubbens eiere, sammen representanter for advokatfirmet Slaughter & May. En annen Essex-advokat, Jamie Goldsmith, skal også bistå de røde med råd i forsøket på å overbevise retten om at salgsavtalen med New England Sports Ventures er gyldig. Dette melder legalweek.com.

Slaugher & May-advokatene Nigel Boardman og Efstathios Michael er også med i teamet som jobber med saken på vegne av styret.

Liverpools eiere, Tom Hicks og George Gillett, rådfører seg med to amerikanske advokatfirmaer, Weil, Gotshal & Manges og Shearman & Sterling. Førstnevnte firma skal ha anbefalt London-advokatene Peters & Peters til å føre saken for eierne.

Lord Grabiner har jobbe som advokat siden 1968, og blir ansett som en av de beste advokatene i Storbrittannia. Han har jobbet med en rekke høyt profilerte saker de siste årene.