Grant: - Liverpool forsøkte å hente Cole

West Ham-manager Avram Grant avslører at Liverpool gjorde forsøk på å kjøpe Carlton Cole. Tottenham var interessert i Ryan Babel. Jermaine Pennant til Stoke.

West Ham-manager Avram Grant opplyser at Liverpool ønsket å hente Carlton Cole før overgangsvinduet stengte. Det ble rapportert at Anfield-klubben hadde lagt inn et bud på £9M for spissen, men også antydet at de røde kunne tenke seg å sende Ryan Babel motsatt vei.
- Jeg tror Liverpool var interessert (i Cole) inn i det siste. De forsøkte å få til noe, sier Grant til Sky Sports News.

- Vi trengte tid til å tenke på det og det ble ikke noe av.

- Jeg tror ikke det var et bud. Babel var et av forslagene for å få det til, men vi kunne ikke gjøre det.

Ryan Babel ble også satt i forbindelse med et klubbskifte til Tottenham. Spurs-manager Harry Redknapp innrømmer at London-klubben kom med en hendvendelse på spilleren.
- Vi var interessert i Ryan Babel. Han har fart, han er lynrask og han er en spiller vi kom med en henvdelse på, men vi kom aldri så nær, sier Harry Redkanpp til skysports.com.

Jermaine Pennant til Stoke
Tidligere Liverpool-spiller Jermaine Pennant har sluttet seg til Stoke på en seks måneders låneavtale fra Real Zaragoza.