Halve PL fra Liverpool

Det er åtte spillere med arbeidsted i Premier League som fortsatt er med i VM, halvparten av dem har tilhold på Anfield. Alex Miller og Astrit Ajdarevic til svensk fotball.

Sen hjemkomst for rød kontingent
Tyskland, Uruguay, Nederland og Spania er fortsatt i Sør-Afrika for å spille om VM-tittelen.

I troppene til de to førstnevnte finnes det ingen spillere fra Premier League, og for tyskernes del har man bare med spillere fra sin egen Bundesliga.

Hos Nederland spiller Heitinga (Everton), de Jong (Manchester City), van Persie (Arsenal), Kuyt (Liverpool) og Babel (Liverpool) sin klubbfotball på engelsk jord.

Hos Spania er det bare Fabregas (Arsenal), Torres (Liverpool) og Reina (Liverpool) som ikke har sitt daglige virke i La Liga.


Tidligere røde til Sverige
Forhenværende førstelagstrener Alex Miller er blitt ny trener i AIK i Stockholm. Den tidligere midtbanespilleren på junior- og reservelaget, Astrit Ajdarevic, har etter et opphold i Leicester fått kontrakt med Ørebro, melder Aftenbladet.

- Vi kommer til å gi Astrit tid til å bygge seg opp igjen fysisk slik at han utover høsten for alvor kan kjempe om en plass i startelleveren, sier sportsjef Lennart Sjögren i Ørebro om 20-åringen.

- Han har hatt en periode med skader og lite spill, slik at det er viktig å gi han de rette forutsetninger fra starten av.