Hangeland vil ikke kommentere ryktene

Brede Hangeland blir av britiske tabloider utpekt som Roy Hodgsons førsteprioritering på overgangsvinduet i sommer. Nordmannen er taus om ryktene, men skryter av treneren. Heller ingen interesse for Okaka.

Omtrent samtlige engelske tabloidaviser tror Roy Hodgson er innstilt på å ha Brede Hangeland som sin førsteprioritering på overgangsmarkedet denne sommeren - til tross for bra dekning på den posisjonen med Jamie Carragher, Daniel Agger, Martin Skrtel, Sotirios Kyrgiakos, Martin Kelly og Daniel Ayala. Brede Hangeland innrømmer at han vil savne gamletreneren.

- Vi i Fulham er litt skuffet over det, selvfølgelig. Vi hadde håpet å beholde ham, men han, om noen, fortjener å få en jobb i en så stor klubb. Så vi ønsker ham lykke til, og håper at vi får en trener som kan fylle litt av skoene hans. Han er hovedgrunnen til at vi har gjort det så godt som vi har Fulham, sier Hangeland til TV 2 Sporten.

- Han er en flink trener og en hyggelig fyr. I fotballen er det også sånn at man blir målt etter resultater, og på de to og et halvt årene siden han kom til Fulham har vi hatt en stigning hele veien.

- Han er jo den han er. Jeg er sikker på at han kommer til å kjøre akkurat det samme systemet, men fokus på hardt arbeid og god organisering. Så gjenstår det å se om det fungerer der, det fungerte i hvert fall i Fulham. Jeg ser ingen grunn til at det ikke skal fungere der også.

Han vil ikke kommentere ryktene om overgang til LFC.

- Akkurat det har jeg ingen kommentar til. Jo mer jeg sier om slike ting, jo mer spekulasjoner blir det. De tingene holder jeg for meg selv, og så møter jeg opp på trening i Fulham tirsdag.

Simon Davies har tidligere uttalt at Liverpool-spillerne må forberede seg på at treningene vil bli kjedelige under Hodgson.

- Det kommer an på hva du mener. Mye av det samme blir gjentatt igjen og igjen, noen vil kalle det kjedelig, jeg mener at så lenge vi vinner fotballkampene så er vi fornøyde. Det er ikke slik at når vi kommer på trening er vi der for å ha det gøy; vi er der for å jobbe. Han gjør det samme han gjorde i Viking. Det fungerte den gangen, og jeg blir ikke overrasket om det fungerer i Liverpool, avslutter Hangeland.

Ingen interesse for Okaka
Liverpool har blitt linket til Roma-spissen Stefano Okaka etter at Roy Hodgson overtok managerjobben på Anfield. Italieneren var på lån i Fulham mot slutten av forrige sesong, og dermed har det blitt spekulert i om Hodgson også vil jobbe med italieneren i sin nye klubb. I følge spillerens agent har det ikke vært noen form for kontakt.

- Interesse for Hodgson i Liverpool? Om bare det var sant..., svarte hans agent Domenico Scopelliti til Romanews.eu.

- For øyeblikket er det kun rykter, og jeg har ikke hørt noe fra noen engelske klubber. Vi kunne selvfølgelig ikke sagt nei til Liverpool, for gutten ville ha vært entusitastisk til å fortsette arbeidet med Hodgson. Han har også en venn der i Alberto Aquilani, avsluttet spillerens agent.