Håper å unngå avlysning

Roy Hodgson håper at kampen på søndag kan gå som planlagt. Allerede i desember har to kamper på Bloomfield Road blitt avlyst, og til søndag er det meldt 0 grader.

Liverpools møte med Fulham ble i helgen avlyst på grunn av kraftig snøfall, og i Blackpool har forholdene vært enda verre, der hjemmekampene til "the Seasiders" mot Tottenham og Manchester United har måttet avlyses på grunn av dårlige spilleforhold. I helgen er det i følge BBC meldt 0 og -1 grad i Blackpool, men Roy Hodgson håper kampen kan gå som planlagt.

- Jeg planlegger ikke for om kampen skulle bli avlyst, og jeg tror ikke den vil bli det. Jeg vet at Blackpool jobber veldig hardt, og gjør alt det de kan for å få banen klar. Jeg tror de vil lykkes, sa Hodgson på dagens pressekonferanse.

- Selvsagt er det faktorer utenfor mennesklig kontroll, men for øyeblikket planlegger vi for at kampen skal gå som normalt. Det er uheldig når kamper blir avlyst, og spesielt dersom du får to avlyst. For Blackpools del, dersom det skulle skje, hele tre avlyste. Det er uheldig fordi det vi hope seg opp på terminglisten senere.

- For lag som oss som deltar i Europa League kan det være veldig irriterende, så vi ønsker at alle våre kamper blir spilt som planlagt.

Til tross for det store snøfallet og lave temperaturer, har det ikke hemmet treningsøktene for Roy Hodgsons menn på Melwood.

- Vi er veldig heldige her på Melwood, fordi vi har to baner som er oppvarmet. Det var langsynt tenking fra de tidligere managerene her at det skulle være undervarme på treningsfeltet, og det har jeg kunnet nyte godt av.

- Alle våre treningsøkter har gått som planlagt, og været har faktisk vært veldig bra. Solen har vært ute når vi har trent, vi har trent på perfekte gressmatter, og etter min mening har det ikke vært spesielt kaldt. Vi har ingen unnskyldninger på den fronten.