Håper eiersituasjonen løser seg i oktober

Eksperten på de røde i Liverpool Echo, Dominic King, tror det kan skje noe angående fremtiden til LFC i oktober, men det spilles et høyt spill med flere mulige løsninger.

- Du vil håpe at amerikanerne nå endelig skjønner at tålmodigheten i forhold til dem er slutt, sier King på spørsmål om dagens eiersituasjon. – Nøkkelen til dette er at noe helt vesentlig må skje neste måned.

- Det kan være at det blir sent i neste måned heller enn tidlig, sier journalisten om den antatte deadline 6.oktober for tilbakebetaling at gjeld og strafferenter. Andre kilder hevder nå at datoen er 15.oktober. – Spekulasjoner om at det er en deadline for refinansiering 6.oktober stemmer ikke, men det er sant at Hicks og Gillett må betale tilbake penger som de skylder til RBS i oktober.

- Hvis så skjer, og Purslow har gjort det klart at han, Martin Broughton og Ian Ayre ikke ønsker at det blir en realitet, da er det mulighet for at de (Hicks og Gillett) kan bli sittende enda lenger.

- Et annet og trolig mer sannsynlig scenario, er at de ikke greier å betale tilbake pengene og RBS tar over Liverpool.

- Det tredje alternativet, og som alle fans ber om vil skje, er at det blir funnet en kjøper. Jeg vet det har vært mange soloppganger som aldri ble noe av og endeløst med spekulasjoner, men se ikke bort i fra at dette kan ende i en lykkelig slutt.

- Det er nå et voldsomt spill som foregår i kulissene. Du må bare håpe at Purslow, Ayre og Broughton vinner denne kampen.

- Kampanjene fra fansen hvor de har sendt e-mailer til andre siden av Atlanteren og vist folk styrken og dypden i hva de føler mot eierne, har vært fantastisk. Det bygger seg nå opp en virkelig bevegelse mot eierne, forhåpentligvis kan det også ende med et lykkelig utfall.