Håper på Torres

Roy Hodgson vet enda ikke om Fernando Torres kommer til å bli i Liverpool neste sesong. Christian Purslow har hatt samtaler med spissen, men manageren vil ikke si for mye.

I hele sommer har Fernando Torres blitt linket til andre klubber, og etter fjorårssesongen kan man forstå at en spiller av hans kaliber aller helst vil spille Champions League-fotball og kjempe om troféer. Roy Hodgson og alle røde håper å beholde spanjolen, men foreløpig har han ikke ønsket å kommentere hvor fremtiden hans ligger. Christian Purslow har holdt samtaler med han, uten at det har kommet ut noe informasjon om hvordan disse møtene har gått. På spørsmål om det var noe nytt å melde om spillerens situasjon svarte Hodgson følgende til SkySports:

- Nei. Men Christian kan muligens kommentere det om dere får tak i han. Jeg har ikke pratet med han de siste dagene, fordi han har reist til Spania hvor han ferierer. Mye av hans tid i ferien har blitt opptatt ved å holde diskusjoner med Fernando og hans rådgivere, så jeg er redd den eneste som kan gi dere slike detaljer som dere ber om er Christian. Det ville vært feil av meg å si for mye, sier Hodgson til SkySports News.

Joe Cole har sagt at han håper Torres gjør som kaptein Gerrard, med å bli i klubben. Det samme håper manageren på.

- Det er det jeg håper på ja. Jeg har gjort det klart fra min side at jeg virkelig ser frem til å jobbe med han, og jeg ser på han som nøkkelspiller i klubben. Så klart ønsker jeg at han skal være en del av laget vi ønsker å bygge her, og jeg kan bare håpe han kjøper det klubben tilbyr han. Jeg tror ikke han har noen bekymringer med meg eller hva vi gjør her, men tror bekymringene hans stammer fra før jeg kom til klubben, avslutter Hodgson.