Heldig City-poeng

Stoke tok poeng fra Man City, men fikk ”seiersmål” annulert fem minutter på overtid. Everton vant, men Fellaini ute for resten av sesongen. Bouzanis ubenyttet reserve. Eccleston fikk tre minutter.

Manchester City passerte Liverpool på tabellen i kveld, da de fikk med seg ett poeng fra bortekampen mot Stoke. Vertene spilte nesten hele annen omgang med ti mann, da de fikk Abdoulaye Faye utvist etter 53 minutter. Likevel tok de ledelsen ved Glenn Whelan etter 72 minutter. Gareth Barry utlignet i det 85.minutt. City var veldig heldige som fikk med seg det ene poenget, da Ryan Shawcross headet et Rory Delap-innkast i mål fem minutter på overtid. Utrolig nok underkjente dommer Alan Wiley scoringen for angrep på keeper, i en situasjon der Shay Given hopper inn i Shawcross som går rent på ballen.

Dermed er City ett poeng foran Liverpool, med en kamp mindre spilt, før lagenes innbyrdes møte på City of Manchester Stadium kommende søndag.

Everton vant - men Fellaini ute for sesongen
Everton åpnet i dag 1/16-finalene i Europa-ligaen med å slå Sporting Lisboa 2-1 på Goodison Park. Portugisernes reduseringsmål kom på straffespark tre minutter før full tid. Everton må for øvrig klare seg uten Marouane Fellaini resten av sesongen, etter belgierens stemplingsforsøk på Sotirios Kyrgiakos i Anfield-derbyet for halvannen uke siden. Fellaini pådro seg en alvorlig leddbåndskade i ankelen i duellen som grekeren ble utvist for. Han må gjennom en operasjon, og må regne med en rehabiliteringstid på seks måneder.

Bouzanis ubenyttet reserve
Liverpools utlånte keeper Dean Bouzanis var for andre kamp på rad ubenyttet reserve hos Accrington Stanley, da Lancashire-klubben tapte 2-1 borte mot Lincoln City i League Two. Stanley ledet 1-0 til det gjenstod sju minutter, og tapte på et selvmål på overtid.

Nathan Eccleston spilte de siste tre minuttene da Huddersfield vant 2-1 borte mot Carlisle i League One.