Henry på styremøtet - Hicks saksøker styret

Ifølge Sky Sports er John W Henry, eieren av New England Sports Ventures, tilstede på kveldens styremøte i Liverpool FC. SISTE: Hicks saksøker øvrig styre, RBS og NESV og prøver å blokkere salg.

Sky Sports har vist bilder av at John W. Henry har kommet til Liverpools styremøte i London i kveld.

Eks direktør i Arsenal, Keith Edelman, skal også være tilstede, og han har operert som rådgiver for Royal Bank of Scotland. ESPN Soccernet spekulerer på om Edelman kan være en aktuell som styremedlem i LFC så snart Martin Broughton trer av etter salget.

Henry gikk rett i møtet sammen med advokater og finansielle rådgivere, og sa til Sky Sports News at han hadde god tro på at en avtale om oppkjøp av Liverpool FC ville gå gjennom.

SISTE: Tom Hicks skal ha fått en begjæring fra en domstol i Texas om at salget til NESV midlertidig stoppes. Hicks hevder bl.a. at to vesentlig større tilbud lå på bordet og saksøker nå RBS, Martin Broughton, Christian Purslow, Ian Ayre, NESV og Philip Nash for totalt 1 milliard pund.

Det er foreløpig veldig uklart hvilken rett Hicks har til å gjøre dette. En eventuell høring i saken skal være fastsatt til 25. oktober.

Den anlagte saken har altså sammenheng med at Hicks mener at LFC er undervaluert i forbindelse med salget, og at to bud i størrelsesorden £350-400M skal ha ligget på bordet men ha blitt ignorert av Martin Broughton.

Saksøker hevder at dette dreier seg om en "episk svindel".

Siste ord i saken er definitivt ikke sagt...