Hicks kaster inn håndkledet

Det virker som Tom Hicks har gitt opp å stoppe NESV fra å bli nye eiere av Liverpool FC. I en pressemelding sier texaneren at han vil forfølge saken i retten, og kreve 1,6 milliarder dollar i oppreisning.

Hicks og Gillett hevder nå at de trakk den midlertidige begjæringen i Texas for å forhindre at RBS satte klubben under administrasjon. De melder også at RBS nektet å la de betale ned all gjeld i dag. Deres advokater beskriver dette som latterlig og ulovlig oppførsel, og noe som vil være til hinder for klubben i årevis fremover.

- Dette er en ekstraordinær svindel, som vil føre klubben og den fans på gale veier, uttaler eiernes advokat ifølge Guardian.

Hicks-leiren melder at de nå vil bruke sin energi på å saksøke RBS, klubben og dens styre for 1,6 milliarder dollar for det de karakteriserer som et ulovlig salg av Liverpool FC. De hevder dette nå vil føre til mer usikkerhet for LFC.

- Denne utgangen av saken vil ikke bare devaluere klubben, men vil også bringe med seg usikkerhet på lang sikt for fans, spillere og alle som elsker sporten. Vi vil forfølge saken legalt på alle mulige måter, uttaler Steve Stodghill, som representerer Liverpool-eierne i Texas.

- Mr Hicks og Mr Gillett ville tilbakebetale gjelden til RBS for at klubben skulle unngå administrasjon, som den ble truet med av RBS. Tilbudet ble avslått. Det er en tragisk utvikling som andre vil ta for en seier. Dette betyr at saken ikke blir løst på den måten den burde blitt løst. Min klient har jobbet hardt for å løse floken, men RBS ville ikke lytte til fornuftige forslag til løsning, og styremedlemmene har agert egoistisk og illegalt.

Stodghill sier at Hicks og Gillett ikke har noe annet alternativ enn å forfølge saken i domstolene, og lover at de vil det.

- Mr Hicks og Mr Gillett ønsket en god posisjon for klubben i fremtiden. Andre hadde en annen agenda. Sannheten er at det ikke er noe positivt i disse hendelsene for Liverpool FC. Dette er eksakt det motsatte av hva mine klienter ønsket å oppnå.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjerPrøv denne linken