Hicks lover spillerkjøp til sommeren

Tom Hicks lover at Liverpool FC skal bruke store penger på spillerkjøp til sommeren, og sier at et nytt stadion vil bli vendepunktet for klubben. Sami Hyypiä populær i hjemlandet. Man City vant.

The Guardian siterer i kveld Tom Hicks på at Liverpool vil investere store penger i nye spillere til sommeren. Dette skjer altså samme dag som hans sønn følte seg tvunget til å trekke seg fra Liverpools styre, etter å ha skjelt ut en supporter i obskøne ordelag i en e-post.

- Vår gjeld er så absolutt håndterbar, og vi benytter aldri spillersalg til å betjene gjelden. De årlige rentekostnadene på £200M er om lag £16M. Det nye stadionanlegget vil være vendepunktet. Christian Purslow jobber veldig hardt med dette. Januarmarkedet har lite å by på i form av kvalitetsspillere. Til sommeren vil vi investere mye penger i spillerstallen, uttaler Hicks.

Nevnte Purslow jobber som kjent med å finne investorer som kan bidra til å finansiere klubbens nye stadion i Stanley Park, gjennom kjøp av en minoritetsandel i Liverpool FC.

Hyypiä fortsatt populær i Finland
I forbindelse med idrettsgallaen i Finland ble Sami Hyypiäs avskjedskamp på Anfield nummer to i avstemningen "Årets idrettsøyeblikk". Liverpool-stopperens avskjedskamp fikk 17% av stemmene, og ble dermed så vidt slått av Anna-Kaisa Saarinen som oppnådde 18% av stemmene. Saarinen ble for øvrig også kåret til "Årets idrettsutøver" i Finland.

Man City vant
Manchester City hadde i kveld ingen problemer med å beseire Blackburn 4-1 på City of Manchester Stadium, og dermed er det nå fem poeng opp til den viktige fjerdeplassen for Liverpools del. Etter kveldens match har City spilt like mange kamper som Tottenham, Aston Villa og Liverpool.