Hicks vurderer å selge ishockeyklubb

Etter at Tom Hicks skal være i ferd med å selge baseballklubben Texas Rangers, bekreftes det i dag at man også undersøker mulighetene for salg av ishockeyklubben Dallas Stars.

- Bankene har kommet på banen, sier Jegg Cogen, presidenten i Dallas Stars, til nettsidene for Dallas Observer. Samtidig bekrefter Hicks Sports Group via "The Hockey News" at man har ansatt Galatioto Sports Partners til å lete etter mulighetene for nye investorer eller å selge majoriteten av ishockeyklubben.

- Det er ikke sikkert det går mot salg, men det er en mulighet, sier Cogen til avisen. - Hicks har mottatt en rekke henvendelser angående laget. Disse potensielle investorene er klar over at "the Stars" er en suksess. Vi har den tredje beste statistikken i NHL siden 1996.

- Jeg er ikke overrasket over at det er interesse for dette varemerket, gjentar general manager Joe Nieuwendyk. - Jeg mener vi er i en posisjon som vil sikre oss storhet i mange år fremover.

- Vi sier at salg er en mulighet, og aksjeutvidelse er en annen, fortsetter Cogan. - Er det imidlertid en overraskelse? Jeg vil karakterisere det som en skuffelse. Mr. Hicks er vært en utmerket eier av Dallas Stars.

Cogan skal ha blitt spurt flere ganger i fjor om det var aktuelt å selge Dallas Stars, men benektet da dette. Han sier nå at slike forretningsavgjørelser er "over hans lønnsnivå". Han forteller til Dallas Observer at han bare har visst om et mulig salg de tre siste ukene.

- Det har vært oppe i relativt kort tid. Bankene har kommet på banen, og Mr. Hicks jobber med løsninger. Fra mitt perspektiv er jeg skuffet. Du kan hevde at dersom vi hadde gjort en bedre jobb, da ville vi ikke vært i denne situasjonen.