Historisk bokutgivelse

”Liverpoolhjerter”, tidenes første offisielle Liverpool FC-bok på norsk om supporterne her i landet, er endelig for salg. I følge forlegger Ken Rogers i Sport Media i Liverpool har det aldri blitt gitt ut ei bok på et annet orginalspråk enn engelsk i Premier League.

I løpet av nærmere tre år har NRK-journalist Ragnhild Lund Ansnes vært de rødes Asbjørnsen og Moe og samlet over tusen historier fra supportere, spillere og legender. Et stort knippe av disse er med når Liverpool FC gir ut denne offisielle klubboka. Felles for historiene er at de speiler folks sterkeste Liverpool FC-minner og viser hva fotball gjør med fansen.

Nå er boka ankommet landet og i helgen startet salget i Florø – en markering forfatter av "Liverpoolhjerter", Ragnhild Lund Ansnes, feiret sammen med både tidligere Liverpoolspillere og mange supportere i Festivalteltet.
Siden lørdag har boka også vært å få kjøpt via Liverpool.no. Medlemmer av supporterklubben får boka til en spesialpris ved kjøp på nettet. Sjekk denne linken.

- "Liverpoolhjerter" hadde ikke kunnet bli til uten hjelpen jeg har fått fra supporterklubben og alle dens medlemmer. Derfor ønsker jeg å takke ved at klubbens medlemmer får bokrabatt, sier Ragnhild. Hun understreker at denne rabatten bare gjelder ved nettsalg.

Konkurranse: Vinn signert ball og boka
Hvis du kjøper boka på nett før 1. august vil du være med i trekningen av signert ball av hele Liverpools førstelag, inkludert Gerrard, Carragher og Torres. (Dette gjelder også de som har kjøpt boka allerede).

En av de som bestiller boka før 1. august vil få et eksemplar signert av hele 15 Liverpool-legender!

Ved sesongstart 14. august blir "Liverpoolhjerter" tilgjengelig i landets bokhandlere også.



Ragnhild på Anfields grønne matte (foto: Grethe Borsum)