Hodgson ber fansen om unnskyldning

Hodgson insisterer på at han ikke gikk til verbalt angrep på Liverpool-fansen etter tapet mot Wolverhampton. Ber om unnskyldning hvis kommentarene er oppfattet annerledes.

Etter 0-1-tapet mot Wolverhampton uttalte Roy Hodgson at den berømte Anfield-støtten aldri egentlig hadde vært der under hans tid som manager i Liverpool. Han mener kommentarene ble tatt ut av sammenheng.

- Det er klart jeg angrer hvis jeg på noen måte har fornærmet fansen, uttalte Roy Hodgson på dagens pressekonferanse ifølge ESPN.

- Det var ingen støtende kommentar fra min side - i virkeligheten var det en ren forsvarskommentar, og jeg fortsatte med å si at jeg var ganske forberedt på å ta ansvar og være i skuddlinjen for lagets dårlige prestasjoner.

- Jeg sympatiserte og hadde medfølelse med fansen. Jeg er veldig skuffet over at det har blitt endret til et angrep fra meg på fansen. Det er på ingen måte noe jeg ville ønske å gjøre, og det ville ikke være rettferdig heller.

- Jeg tror jeg har fansens støtte. Jeg tror de støtter klubben og personer som har fått jobben som manager i klubben. Jeg tror det har vært motbakke fra begynnelsen av. Jeg tror de ikke nødvendigvis støttet ansettelsen, og det er ingen grunn til at de skal.

- De var tydelig forberedt på å gi meg sjansen til å få laget til å spille bra.

Ifølge Liverpoolfc.tv presisterte Hodgson ytterligere overfor radiojournalistene på Melwood.
- Jeg nevnte ikke fansen. Jeg måtte svare på spørsmål om hvordan det er å bli hånet og være i fokus for fansens sinne på grunn av prestasjonene. Ved å besvare det spørsmålet gjorde jeg det helt klart at jeg sympatiserer med dem.

- Jeg poengterte også at det ikke har vært en enkel periode for meg. Jeg tror ikke jeg var førstevalget til ansettelsen blant mange supportere. Min eneste måte å få dem på min side er å skape et bedre lag og vinne kamper.

- Når det er sagt, har jeg også mottatt noen svært støttende meldinger. De innser at jeg har tatt på meg en vanskelig jobb og at det har vært seks vanskelige måneder. Hvis jeg har fornærmet fansen, så angrer jeg meget på det.

- Jeg tror de av dere som var der (journalister) hørte svarene mine og hvordan jeg forklarte meg. Jeg er redd at noen kanskje har plukket opp en liten kommentar fra det. Jeg beskrev bare min situasjon og akseptere ansvaret.

- Jeg forsøkte ikke på noen måte å avlede det bort fra fansen og ta det innover meg selv etter lagets dårlige opptreden.

- Fansen har all rett til å komme med sin misnøye. Det blir også mer og mer vanlig. Vi har flotte fans og fantastisk støtte. Det er det ingen tvil om. For å få fullt utbytte av den gode støtten og lidenskapen disse supporterne har, så må du gi dem noe å juble for. For å være ærlig klarte vi ikke det på onsdag kveld.

- De kom hit med store forhåpninger om at det skulle være starten på en rekke med seiere. Å se den forestillingen og måten det skjedde på, så kommer du til å få en reaksjon.

- Jeg tror ikke at de var veldig fornøyd med noen. Som manager kommer du til å være den som er i skuddlinjen.

- Jeg er sikker på at de ville kritisert mange av spillerne også fordi vi ikke ga dem det de ønsket å se. Vi håper å gi dem det i morgen.

- Anfield-støtten vil alltid være der for klubben. Den vil være enda bedre i krisetider. I øyeblikket er vi på et lavmål. Alle oss har det svært vondt. Jeg er skuffet over å ha kommet hit med så høye forhåpninger og befinne meg i denne situasjonen etter seks måneder

- Jeg tror fansen alltid vil støtte laget. Det gjorde de også her om dagen. Etter en del reaksjoner mot meg var de veldig raske med å støtte laget og heie på oss.

- Alt jeg kan gjøre er å be om unnskyldning hvis jeg fornærmet noen og gjøre det helt klart at det ikke var noe støtende i mine kommentarer.

- Selvsagt er jeg meget skuffet over det. Ingen ønsker å føle seg upopulær blant fansen som man jobber hardt for å oppnå popularitet hos.