Hodgson bestemmer seg i morgen

Roy Hodgson vil avgjøre i løpet av tirsdagen hvorvidt han tar med noen av VM-spillerne, og i så fall hvor mange, til Makedonia. Alberto Aguilani forventes å bli klar av kneskade.

Liverpools manager har innrømmet at han vurderer å avvise råd fra klubbens medisinske apparat i forhold til å benytte noen av klubbens VM-spillere allerede under kvalifiseringskampene mot Rabotnicki. Hvis en tar med Milan Jovanovic og Joe Cole hadde de røde hele 14 spillere i aksjon under sluttspillet i Sør-Afrika.

- Jeg vet ikke hva jeg vil bestemme meg for, sier Hodgson til Liverpool Daily Post. – Jeg må diskutere med spillerne og Peter Brukner (lege) og ta en avgjørelse i løpet av tirsdagen angående hvilket lag jeg kan benytte.

- Jeg kan love Liverpools fans at det vil bli et best mulig lag, uten at vi går på akkord med fremtiden.

- Det vil bli en vanskelig diskusjon mellom meg selv og Peter da følelsen er at vi ikke burde benytte noen av dem, og jeg er fristet til å si at jeg ønsker å bruke flere av dem.

- De eneste spillerne jeg vil ta med er de som jeg definitivt tror kan ta del i en vesentlig del av kampen. Hvis vi snakker om rutinerte spillere, vil det kun dreie seg om spillere som vil kunne starte kampen. Jeg vil ikke ha med Steven Gerrard for å spille de siste ti minuttene som reserve.

Hodgson tror Alberto Aquilani vil bli friskmeldt etter å ha mistet siste kamp mot Kaiserslautern med en kneskade.

- Peter fortalte meg at han løp for første gang etter skaden på lørdag. Jeg vil derfor forvente at han blir klar innen torsdag.