Hodgson fornøyd med Jovanovic

Roy Hodgson forteller i dag at han er fornøyd med signeringen av Milan Jovanovic, og at det var en spiller han fulgte da han var manager i Fulham. Manageren ser på serberen som en ving. Walkover til kvarten i Lancashire Senior Cup.

Milan Jovanovic sluttet seg til treningsleiren til de røde i Sveits i går kveld, og fikk da hilst på sin nye manager og noen av sine nye lagkamerater. Serberen er akkurat tilbake etter sin sommerferie etter landslagsspill i Sør-Afrika, og blir neppe involvert allerede i kampen mot Al-Hilal på lørdag.

- Jeg er veldig fornøyd med at vi har fått Milan. Han virker veldig giret og entusiastisk, og det er godt å ha spillere som desperat ønsker å spille for klubben. Det var ikke jeg som sto bak signeringen av han, men var fornøyd da jeg hørte at klubben hadde tatt initiativ og hentet en spiller som han. Jeg så han mye under min tid i Fulham, og det var en spiller vi fulgte, sier Roy Hodgson til Liverpoolfc.tv.

- Han er en naturlig vingtype, som også kan spille i midten. Han er mer en angripende ving enn en indreløper, og han er en målscorer. Han scorer mål både for klubb og landslag, og jeg er sikker på at vi vil få mye bruk for han. Han scoret i VM, og har gjort det bra i Standard Liege på Champions League-nivå, så han er ikke uvant med store kamper. Han kom hit i går kveld, så jeg tror ikke jeg vil bruke han i helgen. Han virker fysisk klar, men jeg foretrekker å bruke spillerne vi har jobbet med under hele oppkjøringen, avslutter Hodgson.

Liverpool får walkover
Liverpool, Oldham og Preston får alle walkover til kvartfinalen i årets Lancashire Senior Cup.

Liverpool og Oldham spiller finale for fjorårets turnering på County Ground lørdag 24. juli.