Hodgson fornøyd med poeng

Roy Hodgson var godt fornøyd med å få med seg ett poeng fra Anfield i ettermiddag, etter å a blitt presset på defensiven gjennom hele kampen av Liverpool. Seier for San Jose.

Fulham ble utspilt gjennom hele kampen, og skapte knapt en målsjanse selv. Men defensivt var London-laget solide.

- Jeg er henrykt over ett poeng, og jeg er fornøyd med innsatsen selv om vi ikke spilte opp mot vårt beste, sa Fulham-manager Hodgson til Sky Sports etter kampen.

- Det faktum at vi har hatt hjemmekamper mot Wolfsburg og Wigan, og så bortekamper mot Wolfsburg og Liverpool, altså fire kamper i løpet av 8-9 dager, var nødt til å tære på kreftene, la han til.

- Spesielt når vi mistet et par spillere med kvalitetene til Gera og Davies med skader. Vi måtte sette inn spillere som ikke har spilt på en god stund. Erik Nevland og Jonathan Greening har i praksis ikke spilt på førstelaget på flere måneder, og da krevde det mye av dem å bli kastet innpå på Anfield.

- Jeg er ganske godt fornøyd med måten vi kjempet på. Vi ble satt under sterkt press i lange perioder av kampen, men klarte å begrense dem til skudd fra langt hold.

- Jeg synes laget nå har en god taktisk forståelse av hva de må gjøre for å gjøre en god defensiv jobb.

- Du blir testet skikkelig når du møter et lag av Liverpools kvalitet. De er ikke bare taktisk gode, de er også veldig, veldig gode individuelt og teknisk. Selv når du utfører taktikken til punkt og prikke, og beholder formasjonen, garanterer det ikke at du vinner tilbake ballen. De har så mange kvaliteter, og kan hele tiden gjøre oppgaven vanskelig for deg.

- Liverpool satte oss på mange prøver i dag, men laget jobbet hardt og lot seg ikke knekke. Vi må være stolte over det. Vi innser hvem vi er, men vi innser også at det ikke er mange lag som reiser til Anfield og får med seg poeng. Vi klarte det, og selv om vi måtte svette blod for å klare det, så må vi være ganske fornøyde med det.

- Det er ingen tvil om at Liverpool dominerte kampen, og vi ble presset bakover. Men vi forsvarte vårt hjørne veldig godt. Vi hindret dem i å få opplagte målsjanser, og det var først når vi mistet Kyrgiakos av syne ved en corner mot slutten at jeg ble nervøs for at de skulle score.

- De sendte av gårde noen gode skudd av og til, men Mark Schwarzer håndterte dem. Han gjorde en ny utmerket kamp og holdt nullen igjen.

Seier for San Jose
Liverpools utlånte midtstopper, Mikel San Jose, spilte hele kampen da Athletic Bilbao i dag slo Almeria hele 4-1 på hjemmebane. Andras Simon er fortsatt skadet, og var således ikke involvert da Cordoba slo Numancia 2-1 på hjemmebane på nest høyeste nivå i Spania.