Hodgson fornøyd med Shelvey og Eccleston

Roy Hodgson synes Jonjo Shelvey og Nathan Eccleston har gjort det bra denen sesongen. Begge må fortsette å jobbe hardt for å slå seg inn på førstelaget. Premiere for derby-film. Paul Ince til Notts Co.

Jonjo Shelvey ble hentet fra Charlton like etter sesongslutt forrige sesong, og 18-åringen viste lovende takter da han spilte mot Northampton og Napoli.
- Han er veldig god. Han er en spiller som har kommet hit med riktig innstilling og ydmykhet, forteller Roy Hodgson til Liverpoolfc.tv.

- Han innser at det er et stort steg fra å tidlig komme inn på Charltons førstelag og motta hyllest. Det bidro til en overgang til Liverpool, og han har kommet inn og jobbet veldig hardt.

- Han har mange spillere rundt seg som kan hjelpe og være en inspirasjon for ham. Med måten han liker å spille på, nivået på pasningene og de tekniske ferdighetene er jeg sikker på at han vil se til Steven Gerrard og tenke: ”Kan jeg bli like god som det?” Det er flott å ha en slik rollemodell.

- Jonjo er også en lagspiller, noe han har vist ved flere anledninger når han har spilt i ulike posisjoner.

Nathan Eccleston er en annen spiller som har vist fremgang. Spissen har tre scoringer på de to seneste reservelagskampene.
- Vi er fornøyd med Eccleston. Han har gjort det veldig bra siden jeg møtte ham første gang og jobbet med ham i Sveits. Han ga meg et godt inntrykk der, og han har gjort det bare bra etterpå.

- Det er ikke lett for ham å ta seg in på laget, men vil fortsette å jobbe hardt med spillet sitt. Vi synes han viser god fremgang og har blitt en bedre spiller ved jobbe med førstelaget hver dag.

Liverpool henter regelmessig opp spillere fra akademiet for å trene med førstelaget.
- Det unge spillere må gjøre er å sørge får at jeg får dem i siktelinjen hver gang de trener med oss eller hver gang de spiller kamper.

- Selv når det er en kamp som på tirsdag i Huddersfield, da jeg ikke kunne dra, var Sammy Lee der og så dem.

- De må også være passe tålmodige. Hvis du er i en skikkelig toppklubb med mange kvalitetsspillere, er det vanskeligere å bryte inn på laget enn om det er i en klubb hvor troppen er mindre og spillerne som skal erstattes ikke heter Gerrard og Torres.

Premiere for derby-film
Reds and Blue (The ballad of Dixie and Kenny) har premiere på Odeon Cinema i Liverpool One i dag. Filmen handler om forholdet mellom Liverpool- og Everton-supportere i byen. Les mer på Liverpoolfc.tv.

Ince til Notts County
Paul Ince har i dag blitt ansatt som ny manager i League One-klubben Notts County. Den tidligere Liverpool-kapteinen har tidligere ledet Blackburn, MK Dons og Macclesfield.