Hodgson forsvarer arbeidsmetodene

Hodgson beskriver seg selv som en av de mest respekterte managerne i Europa, og sier det er fornærmende å antyde at han ikke kan benytte de samme arbeidsmetodene som har fungert i 35 år. Spillerne må ta mer ansvar.

Roy Hodgson slår tilbake mot antydninger om at ham må endre managerstil for å lykkes i Liverpool. Hans forrige store managerjobb var med Inter på midten av 1990-tallet.
- Det er en fornærmelse å antyde at dine metoder ikke virker når du drar til en ny klubb når de har vært nyttige for deg i 35 år og gjort deg til en av de mest respekterte trenerne i Europa. Det er utrolig, sier Hodgson til Daily Mail.

- Jeg hadde to og et halvt herlige år (i Fulham) hvor det aldri ble sagt noe negativt om meg og mitt lag. Nå sier ganske mange folk negative ting, det forandrer ingenting. Jeg jobber på samme måte som jeg gjorde i fjor.

- Mine metoder har blitt overført fra Halmstad til Malmø til Ørebro til Neuchatel Xamax til det sveitsiske landslaget og mange andre jobber også. Jeg gjør de samme tingene, og det viktigste for meg er spillerne.

- Vi er seks kamper inn i en sesong på 38 kamper. Jeg vil ikke bry meg om vi er på 16. eller 18. i øyeblikket. Vær realistisk, ikke fornærm min intelligens med det. Det som bryr meg er at vi bare har seks poeng. Jeg ville likt å ha noen flere. Menjeg visste at Manchester United og Manchester City ville bli vanskelige kamper. Jeg visste at det ville bli tøft mot Arsenal med ti spillere, så kanskje ikke seks poeng erså dårlig i det hele tatt. Vi har i gjennomsnitt to poeng fra de tre øvrige.

Roy Hodgson mener spillerne må ta sin del av skylden for Liverpools skuffende start i Premier League, og synes noen av spillerne ikke har levd opp til sitt rykte og kanskje ikke har spilt bedre enn spillere i Fulham gjorde forrige sesong.
- Jeg forstår ikke spørsmål om at Liverpool- og Fulham-spillere er ulike typer. I øyeblikket har muligens én eller to av spillerne, som det har blitt antydet er veldig ulike Fulham-spillerne, kanskje ikke spilt bedre enn det Fulham-spillerne spilte. Så kanskje folk bør se på det. Hvis vi kan beskylde journalister for noe, så tror jeg de arbeider med navn og ikke med prestasjoner. En bedømmelse er basert på navn og ikke nødvendigvis på hva de faktisk har gjort den dagen.