Hodgson glad for Torres' fremgang

Roy Hodgson ser tegn til at Fernando Torres er på vei tilbake til sitt beste. Liverpool har manglet intensitet fra starten av kampene.

Fernando Torres har slitt med formen denne på sesongen, men scoret vinnermålet mot Blackburn søndag. Det var bare hans andre mål i 2010/11. Roy Hodgson ser tendenser til at spissen er på vei mot formen.
- Jeg tror hans lyst og ønske om å gjøre en god jobb har vært der helt fra første dag, sier Roy Hodgson til LFC TV.

- Det er bare en kombinasjon av ting, kanskje laget spiller litt bedre og deres ekstra selvtillit gir ham ekstra selvtillit. Fotball er alltid svært sammensatt av flere faktorer. Hvis du skal ha et godt lag, har du behov for å ha dine gode spillere i form og at de produserer det de er kapable til.

- Vi så definitivt det med Fernando på søndag. Jeg ser det hver dag på trening. Jeg bare håper han holder det gående og at vi kan få noen måneder med det.

Liverpool spilte sin beste kamp for sesongen mot Blackburn.
- En av de store problemene er at vi ikke har begynt kampene så bra som vi ville ha likt. Intensiteten har ikke vært den rette fra avspark. Vi har måttet bygge den opp i løpet av kampen. I søndagens kamp hadde vi intensiteten fra start.

- Vi har hatt ni ligakamper, ikke de mest suksessfulle ligakampene heller, og syv e-cupkamper, nesten samme antall. Det er mulig at en eller to av disse e-cupkampene har påvirket intensiteten fra start. Men det har vært en god lekse for oss, en god læringskurve for alle.

- Opptredenen i andre omgang mot Everton og hele kampen mot Blackburn, det er hav vi trenger i samfulle 90 minutter i de 29 gjenværende kampene.