Hodgson glad for transferstøtte av NESV

Hodgson er glad for at han får støtte av eierne på transfermarkedet. Klubben følger mange spillere, men har ikke pekt ut transfermålene ennå. Vi er ikke en selgende klubb, understreker Hodgson.

Roy Hodgson er glad for at han har fått støtte av John W. Henry på transfermarkedet. Manageren avslørte på dagens pressekonferanse at flere spillere følges, men han har foreløpig ikke klar en spiller han definitivt vil hente til Liverpool i januar.

Ellers er Hodgson bestemt på at det er uaktuelt å selge en eneste spiller av de antatt beste som spiller regelmessig for førstelaget.

- Utsagnet fra eierne er veldig selvforklarende. Det er slik vår policy er. Vi har ingen hensikt å la noen av våre spillere gå i januar, såfremt de ikke skulle være på førstelaget eller er spillere som behøver å flytte på seg for å få spille, forklarer Liverpools manager.

- Jeg er veldig fornøyd over at eierne nå har reagert hurtig på dette (om transferspekulasjonene) og forsikre fansen om at dette ikke er en selgende klubb. Dette er en kjøpende klubb og vi ønsker å styrke laget. Vi vil bli bedre og vi vil benytte oss av transfervinduet.

- Jeg tror også det er lurt av dem og ikke gi store løfter angående januar, da det hender i januar at du ikke kan få de spillerne du ønsker. Men vi vil være på utkikk og jeg er sikker på at eierne vil hjelpe oss.

- Vi sjekker mange spillere, både speiderne, meg selv, Mike Kelly og Sammy Lee, vi pleier å se minst et par kamper i uka. Det er imidlertid en ting å ha noen som et mål i januar, og noe annet å få ham. Forhåpentligvis, hvis spillere er tilgjengelige og eierne bestemmer å stille penger til rådighet, har vi mulighet til å sikre oss en eller to av dem vi jakter på.