Hodgson ikke overrasket over Lucas

Lucas har vist fremragende form de seneste kampene. Roy Hodgson har alltid hatt tro på spilleren. Lucas glad for managerens tillit.

Lucas Leiva har tidligere i karrieren fått mye kritikk for sitt spill i Liverpool, men har vist stor fremgang denne sesongen. Mot Chelsea spilte han kanskje sin beste kamp for Liverpool hittil i karrieren,
- Lucas har vært sterk mentalt, og han har behov for det fordi han er en god fotballspiller, akkurat som mange andre spillere som får kjeft eller vil få kjeft, sier Roy Hodgson til Liverpool Daily Post.

- Vi har ikke så mange dårlige spillere her, men det er en stor arena å spille på. Folk forventer mye av spillerne.

- Lucas har vært flink til å legge kritikken han har fått de seneste årene bak seg og kommet ut og vist at han er en veldig god spiller.

- Jeg har alltid hatt troen på ham og min forgjenger tvilte aldri på ham, benyttet ham regelmessig, så han underbygget ikke kritikken heller.

I sommer hentet Roy Hodgson inn Christian Poulsen samtidig som Javier Mascherano var i klubben. Lucas har de seneste ukene blitt foretrukket fremfor Poulsen på sentral midtbane, og Lucas er glad for tilliten.
- Alle kunne se at manageren hentet en midtbanespiller og Mascherano var fremdeles her. Vi hadde mange midtbanespillere, sier Lucas til Liverpool Daily Post.

- Men jeg tenker egentlig ikke så mye på det. Jeg ønsker bare å fortsette å arbeide og være fornøyd med meg selv. Jeg forsøker å gjøre alt jeg kan.

- Hvis manageren til slutt ikke benytter meg, er det hans avgjørelse. Alt jeg kan gjøre er å jobbe meget hardt.

- Alle vet at Rafa hadde stor tillit til meg, så forrige sesong var vanskelig. Men denne sesongen har jeg blitt bedre, og jeg forsøker å opprettholde det nivået.

Neste kamp er Wigan borte. Forrige sesong ble det 0-1-tap på DW Stadium.
- Det føltes som et tungt tap forrige sesong. Det var tydelig at vi ikke spilte bra, men hver sesong er forskjellig. Vi er ubeseiret på fem kamper nå. Vi reiser dit med selvtillit. Hvis vi har samme form og innstilling som mot Chelsea, vil vi forhåpentligvis slå dem.