Hodgson om Europa League

Liverpools manager innrømmer at han kjenner lite til den kommende motstanderen i Europa League, men vil skaffe så mye informasjon som mulig og få flest mulig spillere tilgjengelige.

Allerede 29.juli vil sesongen åpne på Anfield, mot enten Rabotnicki eller Mika i kvalifisering til Europa League. Returen vil spilles syd i Europa en uke senere, og da med et antatt bedre trent og bedre mannskapsmessig lag. De engelske VM-spillerne, samt Daniel Agger og Martin Skrtel, kan bli klare til det første møtet hjemme, og kanskje kan også Javier Mascherano og Maxi Rodriguez bli tilgjengelige til returen. Roy Hodgson bekrefter at VM-finalistene fra Spania og Nederland ikke vil spille offisiell kamp før ligaåpningen mot Arsenal.

- Det vil bli like vanskelig som jeg forventet, fortalte manageren i dag på svar om trekningen mot enten motstander fra Makedonoa eller Armenia.

- På dette stadiet av kvalifiseringen er det mange lag fra land man ikke kjenner særlig godt til, og lag som trolig ikke vil nå langt i turneringen.

- Jeg vet at Rabotnicki spiller i Europa hvert år men jeg kjenner lite til Mika, selv om jeg har møtt Armenia som trener for Finland.

- Vi vet vi vil få tøffe kamper og det er opp til oss å få tak i så mye informasjon som bare kan i løpet av en den begrensede tiden vi har til rådighet.

- Vi må også sørge for å få så mange av våre spillere som mulig klare for den første kampen, men vi vet allerede nå at de fire som var involvert i VM-finalen ikke vil være involvert i disse kampene.