Hodgson om Houlliers retur

Roy Hodgson er glad for å se sin venn Gerard Houllier tilbake i engelsk fotball, men håper å ødelegge franskmannens gjensyn med Anfield ved å ta tre poeng mot Aston Villa i morgen. Tror på bedre andre halvdel av sesongen.

- Jeg har kjent Gerard i mange, mange år, siden jeg dro til Sveits i 1990. Det betyr at vi har vært venner i 20 år. Vi har arbeidet mye sammen i Europa på UEFAs tekniske studiegrupper og også for FIFA, uttaler Roy Hodgson til Liverpoolfc.tv.

- Jeg er henrykt over at han er tilbake i engelsk fotball. Jeg er sikker på at han vil få en veldig god mottakelse når han kommer til Anfield. Folk setter pris på arbeidet han gjorde for Liverpool i hans tid som manager her.

- Akkurat som alle i Premier League for tiden, har vi alle en vanskelig jobb. Ingenting er lett lenger. Vi vet at hans lag vil bli vanskelig å beseire. De er godt organiserte og de har noen gode individualister.

- Men vi tar fatt på kampen med noen friske ben ettersom vi var i stand til å hvile noen spillere for turen til Bucuresti.

- Jeg håper vi kan fortsette fra der vi avsluttet i de seneste par kampene, spesielt i kampene mot West Ham og Tottenham. Dersom vi kan spille på det nivået resten av sesongen, har jeg store håp om at vi kan gjøre det bra.

Premier League har vært svært jevn så langt denne sesongen. Roy Hodgson tror Liverpool vil bli sterkere i andre halvdel av sesongen.
- Det kommer til å bli jevnt svært lenge. Når vi har kommet halvveis og vi skal ta fatt på kamp nummer 20, er det viktigste at vi i det minste har reparert skaden som den dårlige starten medførte.

- Hvis vi kan klare det, vil jeg tro at vi får en bedre andre halvdel av sesongen.  Det har jeg tro på med det arbeidet vi gjør og det spillerne tar til seg,

- Jeg håper at vi vil ha en plattform å arbeide fra, noe det ikke så ut som vi skulle få etter syv kamper.