Hodgson om transfermål

Roy Hodgson forklarer at det bare er aktuelt med to ulike type signeringer i januar – unggutter eller spillere som kan utgjøre en forskjell på dagens lag. Mulige kjøp vil trolig skje i slutten av januar.

- Vi har mange ideer, sier Roy Hodgson til Liverpoolfc.tv om mulige spillerforsterkninger i januar.

- Vi er ikke ute etter å sende noen avgårde. Det ville være hyggelig dersom vi kunne forbedre stallen med én eller to spillere.

- Som jeg har sagt til supporterne mange ganger så er det viktig at vi ikke bare får kropper og et antall. Vi trenger folk som kan bli veldig gode langsiktig for denne klubben eller spillere som definitivt kan utgjøre en forskjell for oss når det gjelder det vi skal utrette i begynnelsen av 2011.

- Jeg er opptatt at vi bruker pengene smart og at vi beholder en håndterlig tropp. Jeg ønsker ikke å komme tilbake til en situasjon hvor vi har svært mange spillere der mange av dem trener med reservene i Kirkby fordi de ikke er førstelagsmateriale.

- Vi ønsker førstelagsmateriale, de koster penger og de er ikke alltid tilgjengelige i januar. Jeg kan forsikre supporterne om at det aldri går en dag uten at jeg og Damien Comolli har lange samtaler om dette. Vi får vente og se hva som hender.

Dersom Liverpool kommer til å hente spillere, tror Hodgson det vil skje sent i januar.
- Jeg ville antyde at ting trolig vil skje senere i januar fordi slikt er normalt.

- Mye avhenger av situasjon i andre toppklubber her og i utlandet, om deres behov for å selge. Noen ganger er det enklere om sommeren fordi klubbene synes da at de kan bruke penger smart til å bygge opp et lag. De kan selge en stjernespiller og kjøpe tre eller fire nye spillere. Det er mindre sannsynlig i januar.

Roy Hodgson oppfordrer supporterne til ta spekulasjoner i de engelske avisene med en klype salt.
- Januar er vinduet for agenter og journalister. Hver dag går min sønn gjennom avisene og forteller meg at vi er linket til den eller den spilleren, og jeg kan ærlig si at mange av dem aldri har blitt nevnt i noen diskusjoner. Og likevel står det i avisene at vi skal signere dem.

- Min beskjed til fansen er å være veldig skeptisk til alt dere leser.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjerPrøv denne linken