Hodgson på spissjakt

Roy Hodgson innrømmer at han svært gjerne ønsker å hente inn en ny spiss i overgangsvinduet i januar. Vanskelig å trene på 4-4-2 uten nok spisser.

Roy Hodgson har varslet at han ønsker å hente kvalitetsspillere i januar. Tabloidavisen Daily Mail tror at det kan dreie som om tre forsterkninger, og spesielt en angriper vil bli prioritert. Mer avklaring blir det nok når John W Henry ankommer fra Boston i nærmeste fremtid for å diskutere transferbudsjettet med Hodgson. Henry vil etter rapportene bli værende i England frem til etter Chelsea-kampen.

Liverpool har bare Fernando Torres og David N’Gog av rene spisser i førstelagstroppen.
- Det er helt klart ikke nok. En klubb som Liverpool burde ikke stole på at ikke-spesialister som Dirk Kuyt og Ryan Babel gjør en jobb helt fremme når de i hovedsak er kantspillere, sier Roy Hodgson til Daily Mail.

- Vi har det samme problemet på reservelaget. Vi har ingen spisser, og en ving som Nathan Eccleston må spille helt fremme.

- På trening kan jeg ikke ha treningskamper der hvert lag spiller 4-4-2 fordi jeg har ikke spillere til det.

- Det er større sjanse for at en spiss kommer i dette vinduet fordi vi hadde ikke penger forrige gang. Alt var så komplisert med eierskapssaken.

- Det første folk sier når jeg går nedover gaten er: ”Vi trenger en spiss”. De kan ikke ta feil alle sammen, og vi er heller ikke dumme.