Hodgson savner flere ledertyper

Roy Hodgson mener flere i spillerstallen må ta mer ansvar ute på spillerbanen. Manageren ser fremgang hos Fernando Torres.

Steven Gerrard er friskmeldt etter å ha vært ute med en hamstringskade i seks uker, og skulle antagelig ha startet mot Blackpool, men oppgjøret på Bloomfield Road ble utsatt på grunn av frossen bane. Roy Hodgson er glad for å ha kapteinen tilbake, og synes flere spillere må ta etter kapteinens lederegenskaper.
- Steven hjelper alle spillerne, og det er vanskeligere å finne ledere i verdensfotballen i dag, uttaler Roy hodgson til Liverpool Daily Post.

- Man tenker på de store lagene fra tidligere og deres ledertyper dukker frem. Ofte var det flere på samme lag. Danny Blanchflower og Dave Mackay i Spurs, det store Arsenal-laget med Adams etc.

- I dag er det ikke lett å plukke ut lederne. Vi er heldige som har én eller to, men som trener jobber du med å få flere ledere på laget.

- Desto svakere resultatene er, jo færre ledere har du. Det er så enkelt som det.

Hodgson håper at Gerrards retur kan få fart i Fernando Torres. Spissen har nettet bare fem ganger på 18 kamper.
- Jeg synes Fernando Torres blir sterkere, i bedre form og får mer selvtillit. Alt han trenger, er et mål eller to. Da vil han eksplodere.

- Jeg ser ham på trening hver dag. Han jobber veldig hardt, han er fullt engasjert i alt, men han er spiss og de spiller på utrolig små marginer.

- Alt han trenger er et par mål og et par gode prestasjoner og dere vil se den gamle Fernando Torres.