Hodgson stoler på hvilte spillere

Roy Hodgson håper at Fernando Torres og Steven Gerrard vil gå i spissen for laget når Liverpool møter Manchester United på Old Trafford søndag. Nyttig å ha hvilt spillere mot Steaua.

Steven Gerrard og Fernando Torres var blant flere spillere Roy Hodgson valgte å spare i 4-1-seieren mot Staeua Bucuresti. De to nøkkelspillerne vil være tilbake mot Manchester United på søndag. Torres har en god statistikk på Old Trafford med nettkjenning på de tre seneste besøkene. I tillegg har han terrorisert midtstopper Nemanja Vidic ved flere anledninger. Hodgson er imidlertid ikke så opptatt av tidligere resultater.
- Det fester jeg ikke lit til, ikke i det hele att. Men la oss håpe at han presterer bra på søndag, sa Roy Hodgson på pressekonferansen foran Manchester United-kampen.

Etter Birmingham-kampen fikk Torres kritikk.
- Han er Fernando Torres, han kommer til å ha dårlige og praktfulle kamper. Etter min mening er han en veldig god spiller, men akkurat som alle gode spillere, har han kamper der folk kanskje forventer mer av ham. Jeg antar at det var tilfelle mot Birmigham søndag.

- Det vil bli det samme igjen ved flere anledninger i år, men poenget er at han er en veldig god spiller og som et resultat vil vi få mye nytte av hans tjenester, fordi gode spillere forblir gode spillere.

- En dårlig spiller kan ha en god kamp, det er ikke bare gode spillere som har dårlige kamper.

Hodgson vet ikke hvor stor betydning det vil få at han valgte å hvile nøkkelspillere mot Steaua.
- Jeg gjorde det en gang i Fuham. Jeg hvilte nesten hele laget og reiste til CSKA Moskva med et reservelag. Vi spilte i ligaen og ble slått. Jeg synes ikke vi så skarpe ut i det hele tatt Vi jobber med en spillertropp og vet at du ikke kan brenne ut spillerne ved å la dem spille tre kamper uke etter uke.

- Ikke glem at Torres kom tilbake fra Argentina på torsdag og spilte på søndag, så man må ta en avgjørelse om det vil være bra for spilleren å hvile ham eller ikke.

- Vi har ingen krystallkule, men du tar avgjørelser basert på hva du tror vil skje. Jeg kan ikke se noen begrunnelse enn at det å hvile disse spillerne vil være nyttig for oss, men jeg er ikke forberedt på å komme med bastante uttalelser.