Hodgson stoler på nøkkelduo

Roy Hodgson vet at han må stole mye på Steven Gerrard og Fernando Torres dersom Liverpool skal lykkes. Duoen ville vært nøkkelspillere i ethvert lag, men grunnet skadesituajson blir de enda viktigere.

Bortsett fra Liverpools scoring mot Arsenal har Fernando Torres eller Steven Gerrard enten vært sist eller nest sist på ballen ved alle Liverpools ligamål denne sesongen. Steven Gerrard spilte nydelig frem Torres i går mot Wigan, og spissen avsluttet vakker tforbi Wigans keeper Ali Al Habsi. Med tre mål på de seneste to kampene virker Torres å være på vei mot sin beste form. Samspillet mellom Torres og Gerrard er noe Roy Hodgson gjerne ser mer av.
- Det var et fremragende mål. Men det er hva du forventer av spillere med slike ferdigheter. Alle vet at de er internasjonale stjerner i Premier League, uttaler Roy Hodgson til Press Association.

- Hvis vi skal gjøre det bra denne sesongen, har vi behov for at de to fyrer på alle sylindere. Vi trenger scoringer fra Torres, samt Gerrards spill og kontroll på midtbanen.

- Vi så det bare glimtvis mot Wigan, mens det mot Chelsea og i våre tidligere seirer mot Napoli, Blackburn og Bolton var langt mer fremtredende.

- Men det var vanskelig i Wigan. Vi er inne i en god periode, men etter fire strake seirer vet du at det vil bli vanskelig å få den femte.

- Jeg antar at jeg på en måte må være fornøyd med at vi fortsatt er ubeseiret. Vi er ett poeng nærmere totalen vi ønsker å oppnå.