Hodgson vil ha nye eiere raskt

Liverpool-manager ønsker at Liverpool FC så¨raskt som mulig får nye eiere. Danny Murphy mener Roy Hodgson er den beste manageren han har jobbet med.

Nye eiere
Hodgson ønsker at dagens amerikanske eiere, Tom Hicks og George Gillett, selger Liverpool FC så raskt som mulig, selv om dette kan få konsekvenser for hans karriere på Anfield.

Hicks og Gillett påførte klubben 237 millioner pund på klubben, men uttalte i mars at de var rede til å selge klubben. Styreformann Martin Broughton ble sammen med investeringsbanken Barclay for å se til at salget gikk gjennom. Broughton sa i forrige uke at ingen kjøpere hadde meldt seg, men at han håpet at kjøpere var klar på slutten av sommeren.

Holder den tidsplanen, så kan Hodgsons tid på Anfield være over, alt etter hva de nye eierne har for planer.

Nå går Roy Hodgson ut og sier at han er klar over forutsetningene og hva som kan skje, men at han uansett vil ønske nye eiere til klubben varmt velkommen.

- Jo snarere dette vil skje, jo bedre, sier Hodgson til Daily Telegraph.

- Fansen ønsker nye eiere. De ønsker et nytt eierskap omtrent som Manchester City fikk sine nye eiere. Jeg vet ikke hvor gode mulighetene er for dette, men jeg kan forstå de ønskene som supporterne har. De ønsker det beste for Liverpool. De ønsker de beste spillerne og den beste stadionen og dette koster mye penger, sier Hodgson.

- Jeg føler at jeg ble valgt som klubbens nye manager for de riktige årsakene. Jeg forstår at potensielle nye eiere vil se på klubbens sportslige ledelse, og det er noe jeg vil klare å leve med. Man kan ikke få sterke garantier for noe. Dersom de nye eierne av denne klubben ønsker en ny manager, så vil jeg akseptere dette. Styret informerte meg om dette i prosessen som ledet til at jeg takket ja til managerposten, sier Hodgson til Daily Telegraph.

Hodgson best
Tidligere Liverpool-spiller Danny Murphy har hatt Roy Hodgson som sin manager de siste sesongene. Nå går Murphy ut og sier at hodgson er den beste manageren han har jobbet med.

- Jeg er veldig skuffet over at han gikk. Vi hadde et fantastisk forhold på Craven Cottage, sier Murphy til Daily Post.

Hodgson har fått mye ros av flere av sine tidligere elever i London-klubben etter at han ble utnevnt som ny Liverpool-manager.