Hodgson vil handle fornuftig

Roy Hodgson vet at Liverpool må handle så fornuftig og så intelligent som de kan fordi Anfield-klubben har har mindre midler til disposisjon på transfermarkedet enn flere av konkurrentene.

Livepool har hentet Milan Jovanovic og Joe Cole på Bosman-overganger, samt ungguttene Jonjo Shelvey (£1,7M) og Danny Wilson (£2M). Roy Hodgson er fortsatt ivrig etter å forsterke spillerstallen ytterligere før sesongstart, men vet at han ikke har mulighet til å bruke like mange penger på overgangsmarkedet som for eksempel Manchester City og Tottenham. Emiliano Insua er på vei til Fiorentina for £5M, og Liverpool har derfor behov for en ny venstreback. Kanskje ser Hodgson også etter en spiss som cover for skadeforfulgte Fernando Torres. Albert Riera er nær en overgang til Olympiacos, mens Mascherano stadig linkes til Inter.

- Vi har ikke ubegrenset med midler som lag som Manchester City og til og med Tottenham til en viss grad ser ut il å ha nå om dagen, uttaler Roy Hodgson ifølge Press Association.

- På den annen siden er noe penger gjort tilgjengelig og vi gjør alt for å bruke de pengene så fornuftig og så intelligent som vi kan.

- Vi hadde en ganske god spillerstall forrige sesong: Steven Gerrard, Fernando Torres, Jose Reina - disse spillerne viser at det er en viss styrke på laget uansett hva vi gjør.

-  Vi ville like å gjøre noen forandringer. Hver manager som kommer til en ny klubb ville like å gjøre forandringer, å hente inn noen ferske spillere.