Hodgson vil hente kvalitetsspillere i januar

Roy Hodgson har hatt samtaler med Liverpools eiere om fremtidsplanene, inkludert spillerforsterkninger. Manageren håper å hente kvalitetsspillere i januar, og utelukker ikke storkjøp.

Liverpool Echo skriver at en spiss og en kantspiller skal stå på Roy Hodgsons prioriteringsliste når overgangsvinduet åpner i januar. Klubben følger visstnok Standard Lieges Steven Defour, PSV Eindhovens Ibrahim Afellay og Bayern München-spissen Mario Gomez.
- Hvis vi ønsker rett kvalitet, må være forberedt på å betale riktig pris, sier Roy Hodgson til Liverpool Echo.

- Eierne vet det svært godt. Dersom vi går ut og bruker £20M, må vi være sikre på at vi får en £20M-spiller.

- Vi ønsker å tiltrekke oss spillere som Barcelona, Real Madrid og Inter jakter. Det ville være hyggelig å tenke at vi kan handle på høyeste nivå.

- Jeg er lik alle managere ved at jeg er forsiktig i januarvinduet. Jeg tror det kan være farlig ettersom klubben forsøker å rette opp feil.

- Men når det er sagt, er vi interessert i å forsøke å forbedre spillerstallen i janaur. Det er ingen spørsmål om det. Jeg er sikker på at jeg kommer til å signere spillere.

- Det jeg håper å gjøre er å få denne spillergruppen til å spille bra nok, så vi trenger ikke å få panikk.

- Deretter kan jeg si til eierne at vi skal få rette mann dersom vi skal bruke mye penger.

- Jeg ønsker ikke å bruke halvparten av pengene som kanskje er tilgjengelig på noenbare for på kjøpe når kanskje spilleren som vi faktisk ønsker kanskje ikke er tilgjengelig før til sommeren.

- Det heldige er at vi bygger opp rundt flere toppklassespillere. Vi har Reina, Carragher, Gerrard, Torres og Kuyt. Det er ikke som vi bygger opp fra ingenting.

- Jeg tror du kan betale mye for dårlige spillere og du kan betale ikke så mye for veldige gode. Det har å gjøre med hvor god speidingen er og øye som ser.

- Det er mye som klubben må gjøre riktig. Vi har flere mislykkede dyre kjøp på listen enn gode spillere som vi har hentet inn for nesten ingenting.

- Gratis overganger betyr ikke nødvendigvis at du har gjort en god forretning. Min erfaring med den type er blandet. Du må være sikker på at spilleren du får kan gjøre jobben du ønsker fra ham.