Hodgson vil styrke tre posisjoner

Roy Hodgson skal ønske å styrke tre posisjoner før transfervinduet stenger – spiss, venstreback, og sentral midtbane. Crouch, Konchesky og Poulsen skal være de tre ønskede spillerne. Reina ikke til salgs.

Sunday Telegraph mener Roy Hodgson i det minste vil prøve å få inn tre spillere før overgangsvinduet stenger. Hans prioriteringer er en spiss, en venstreback og en sentral midtbanespiller.

Midtbanespilleren Christian Poulsen forventes å sluttføre en overgang fra Juventus kommende uke etter at hans agent tidligere i uken hadde avslørt positive samtaler med Liverpool. Paul Konchesky fra Hodgsons tidligere klubb Fulham skal være det foretrukne valget på venstre back. 

Hodgson ser på ulike spissalternativer, men regelen om hjemmeproduserte spillere har ført til at manageren har kastet blikket mot Tottenhams Peter Crouch. Spissen kom til Liverpool i 2005, men ble solgt til Portsmouth av Rafael Benítez tre år senere. Liverpool kan ikke tilby Crouch Champions League-fotball, men Hodgson håper likevel å overtale den engelske landslagsspilleren til å returnere til Merseyside. Ingen formelle bud vil komme før et salg av Javier Mascherano til Inter er sluttført. Italienerne har ennå ikke kommet med et bud til Liverpool, men forventes å gjøre det så snart Mario balotelli er solgt til Manchester City.

Liverpool insisterer at Pepe Reina ikke er til slags uansett pris. Arsenal håper å kunne lokke Reina til London for å løse keeperproblemet, men London-klubben skal ha fått minst et bud avslått.

Kilder: Sunday Telegraph