Holloway frykter Torres

Blackpool-manager Ian Holloway var like spøkefull som vanlig under pressekonferansen og gjorde en sammenligning mellom Fernando Torres og en kopp kaffe.

Ian Holloway fortalte på sin pressekonferanse hvor mye han beunderer Fernando Torres.
- Han er en av verdens beste spisser. Ok, han hadde kanskje ikke et bra VM, men Spania vant likevel, uttalte Holloway ifølge Liverpoolfc.tv.

- Han har vært strålende etter at han kom til Liverpool, og jeg er redd for ham. Som spiss har han alt: blendende fart, kan avslutte med begge føtter og kan også heade inn mål. Han er en målmaskin.

- Forhåpentligvis vil han være ute av form mot oss, men jeg tror ikke han kommer til å være det.

Den karismatiske og frittalende Holloway klarte også å sammenligne Torres med en kopp kaffe. For å få ut hele budskapet legger vi ut sitatet på originalspråket.
- They can go off the boil every now and then, but he’s still class and like any cup of coffee you have, the cream rises to the top - I don’t want him to do that on Sunday.

Blackpool har ikke spilt på Anfield siden 1971. Ian Holloway gleder seg til å ta med seg sitt lag til den berømte banen.
- Jeg kan ikke beskrive hva jeg følte her første gang da jeg så skiltet over trappene. Psykologien i det gjør deg vinglete og sommerfuglene i magen virker å bli verre.

- Det er en fantastisk tradisjon. Jeg kan ikke vente med å få være der med laget mitt. Det er tre poeng å spille om. Våre supportere behøver litt underholdning, det gjør Liverpools også.

- Jeg husker at fansen applauderte oss da jeg spilte der for QPR og vi beseiret dem. For meg er det tegn på ekte fotballfans. De viste sin takknemlighet overfor motstanderen, selv om de ikke var fornøyd med laget sitt. Jeg synes det viser virkelig klasse.