Houllier på vei tilbake til PL

Tidligere Liverpool-manager Gérard Houllier skal være favoritt til å ta den ledige managerjobben på Villa Park. Franskmannen satt sammen med Roy Hodgson på Liverpool-benken i gårsdagens testimonial.

Gérard Houllier var manager i Liverpool FC frem til Rafa Benítez overtok i 2004. Han skal nå ha vært i samtaler med Aston Villa, og det skal stå mellom han, Kevin MacDonald og Alan Curbishley om den ledige managerjobben etter Martin O'Neill.

I følge The Guardian håper Villa-eier Randy Lerner å ansette 63-åringen i løpet av de neste to dagene. Det kan også være en mulighet at han og Kevin MacDonald deler på ansvaret i Birmingham-klubben.

Houllier var i går tilstede på Jamie Carragher sin testimonial, hvor han så kampen fra benken sammen med nåværende Liverpool-manager Roy Hodgson.

- Det var litt på spøk mellom Roy og meg. Jeg spurte han om jeg fikk sitte ved siden av han på benken, og han sa ja. Jeg ønsket å få den følelsen igjen, sier Houllier til Liverpoolfc.tv.

- Det var viktig for meg å være her og hylle Jamie, fordi jeg jobbet med han i seks år, og likte hvert minutt av det. Det var fint å se at folk var glade for å se meg, og jeg var like glad som dem. Når du er så lenge i en klubb, så bygger du sterke bånd til folk, så det er alltid fint å reise tilbake, avsluttet Houllier.