Hull v Liverpool ikke på Canal+

Hull v Liverpool blir ikke vist på skandinavisk TV, ettersom Canal+ har plukket ut fire andre Premier League-kamper for sine sendinger på søndag.

Hull v Liverpool er faktisk den første, og dermed eneste ligakampen med Liverpool, som ikke blir vist på Canal+ denne sesongen. Det bekrefter Nina Engh i Canal+ til liverpool.no.

Som kjent spilles alle kamper samtidig i siste serierunde i Premier League, og det begrenser kampantallet som Canal+ kan vise i helgen.

Naturlig nok står kampen om ligatittelen sentralt når Canal+ har plukket ut sine kamper for helgen. Derfor vises Chelsea – Wigan (Canal+ Sport 1) og Manchester United – Stoke (Canal+ Sport 2) som rundens hovedkamper søndag kl.17.00.

Ettersom kampen om fjerdeplassen ble avgjort da Tottenham beseiret Manchester City 1-0 på onsdag, hadde Liverpool-fansen et håp om at Hull v Liverpool kunne bli valgt ut som rundens tredje og siste direktesendte kamp på Canal+ Sport Extra. Slik ble det dessverre ikke.

- Kampen som sendes direkte på Canal+ Sport Extra søndag klokken 17.00 er Arsenal – Fulham. Ellers kommer vi til å vise Tottenham – Burnley i opptak på Canal+ Sport 2 klokken 19.10, opplyser Ninga Engh til liverpool.no.

Canal+ har med andre ord valgt å prioritere kampen om tredjeplassen i Premier League, i tillegg til kampen om ligatittelen.

Dermed synes opptakssendingen på LFC TV å være eneste mulighet for Liverpools skandinaviske supportere å få sett Liverpool v Hull i sin helhet. For å få sett dette opptaket må man som kjent ha e-season ticket hos liverpoolfc.tv.