Ince håper å forlenge med sønnen

Notts County-manager Paul Ince vil gjerne beholde sønnen Thomas på lån ut sesongen. Stephen Darby ser ut til å fortsette på Meadow Lane.

Thomas Ince har spilt fem kamper for Notts County siden han ble lånt ut i begynnelsen av november, og scoret sitt første mål for “The Magpies” i seieren mot MK Dons. Hans nåværende utlånsavtale utløper i begynnelsen av januar. Det virker som Roy Hodgson kanskje ønsker at 18-åringen returnerer til Anfield for å være en del av Liverpools førstelagstropp resten av sesongen, men Paul Ince vil forsøke å overtale Hodgson til å la spilleren bli værende på Meadow Lane.
- Det er 50-50 i øyeblikket, uttaler Notts County-manager Paul Ince til Nottingham Evening Post.

- Jeg har snakket med Roy og skal snakke med ham igjen for å forsøke å ordne en avtale for å beholde ham her frem til sesongslutt.

- Thomas er for tiden på det beste stedet han kan være og han har behov for å bli her.

Thomas Ince debuterte for Liverpool i Carling Cup-exiten mot Northampton, hans eneste opptreden før Liverpools førstelag så langt.
- Han trente med førstelaget, men spilte ikke kamper, så han hadde behov for å gå ut på lån. Det er derfor han er her, og han gjør det veldig bra, tilføyer Ince.

- Han er en elegant spiller, og han har behov for bli satt press på for å få gi av seg selv. Jeg synes han begynner å gi av seg selv her.

- Han føler seg akseptert av spillere og fans, og de ønsker å se ham produsere magiske øyeblikk, som er noe stort for en 18-åring.

- Han er ulik de andre spillere vi har her.

Nottingham Evening Post mener det går mot en forlengelse av låneavtalen med Stephen Darby. Høyrebacken har startet samtlige kamper under låneoppholdet på Meadow Lane.