Ingen Napoli-billetter på kampdagen

Billetter til Liverpools hjemmekamp mot Napoli i Europa League på torsdag er nå på såkalt general sale. Av sikkerhetshensyn blir det imidlertid ikke mulig å få kjøpt billetter til denne kampen på kampdagen.

Salget av billetter til Liverpools hjemmekamp mot Napoli har gått meget tregt, og det er således masse billetter igjen til kampen. Flere skandinaviske supportere, som har vært i kontakt med supporterklubben, har levd i den tro at dette medfører at det vil bli mulig å kjøpe billett til kampen på selve kampdagen. Det vil det ikke bli. Det bekrefter Membership Team i Liverpool FC overfor Liverpool.no.

Det er av sikkerhetshensyn at Liverpool FC ikke ønsker å selge billetter til kampen på selve kampdagen. Klubben frykter at dette vil medføre at bortefans skal blande seg med hjemmefansen, og stelle i stand bråk.

- Alle som ønsker ekstra billetter til Liverpool v Napoli må kjøpe disse fra billettkontoret innen klokken 15.45 lokal tid i morgen, onsdag 3.november. Billettene er ikke lenger i salg via telefon eller online. Det blir ikke solgt billetter på kampdagen, verken via telefon, fra billettluken eller i inngangsporten, lyder den klare beskjeden fra Membership Team.