Ingen Rafa-avtale

Agenten til Rafael Benitez avviser at det skal være enighet med Juventus eller noen andre. Terje Hauge dømmer Liverpool mot Atlético.

Skal prate med Broughton
- Det er ikke enighet med noen, slår Manuel Quillon Garcia fast til BBC. Agenten til Rafael Benitez avviser at Liverpools manager har en kontrakt liggende klar med Juventus, slik enkelte i media hevder.

Quillon Garcia skal også ha benektet rykter om at representanter for storklubben i Torino skal til Merseyside denne uka for samtaler med Rafa.

Isteden skal det være planlagt samtaler mellom styreformann Martin Broughton og Benitez om noen dager, om fremtiden til klubben og manageren.


Nordmann med fløyta
Skandinaviske dommere har ikke et spesielt godt navn ute i Europa for tiden, ikke minst etter et par opptredener av norske Tom Henning Øvrebø.

Til torsdag er det en annen nordmann som skal lede kampen mellom Liverpool og Atletico Madrid på Anfield, nemlig Terje Hauge. Vestlendingen står i spissen for et ytterligere team på fem stykker som skal ha linjeflagg, assistere ved dødlinjene og være fjerdedommer.

- Terje er inne i sin siste internasjonale sesong og har dømt meget godt internasjonalt og nasjonalt i lang tid. Derfor er det en fin anerkjennelse å få semifinale i Europa League, sier dommersjef Rune Pedersen til aftenposten.no.