Ingen salg før manager er ansatt

Daglig leder Christian Purslow sier at ingen Liverpool-spillere selges før en ny manager er på plass.

Daglig leder Christian Purslow gjør det klart at ingen Liverpool-spiller forlater klubben inntil en ny manager er ansatt.

Samtidig med at Liverpool FC jakter en ny manager, linkes flere av lagets spillere bort fra klubben. den siste på lista er spekulasjoner om at Emiliano Insua er på vei til italienske Fiorentina.

Til tross for en vanskelig sesong for den argentinske venstrebacken insisterer Purslow overfor Daily Post at alle vurderinger om hvem som blir eller blir solgt fra klubben tas av mannen som etterfølger Rafael Benitez som ny manager.

- Det eneste ledelsen av klubben nå konsentrerer oss om er å finne en manager. Når vedkommende er på plass vil vi sette oss ned og evaluere de spillerne som skal være her med ham, sier Purslow.

Han ønsker ikke å bekrefte interessen fra Fiorentina.

- Jeg kan ikke annet enn bekrefte at Insua er høyt respektert i Italia. Men jeg tror ikke spilleren ønsker å forlate Liverpool. Når han eventuelt ønsker å diskutere sin framtid om klubben, så kan vi sette oss ned og prate.

Purslow vet at Liverpool har større muligheter til å beholde sine beste spillere med den framtidige sportslige ledelsen av klubben på plass.