Inspirert av Carra

Danny Wilson trives på Merseyside, og har ikke minst fått hjelp tidlig i sin karriere hos Liverpool FC av Jamie Carragher, Roy Hodgson og Kenny Dalglish.

Skotten Danny Wilson har kommet noe i bakgrunnen så langt denne sesongen, men spilleren som fortsatt bare er 18 år gammel vil i kveld bli satt under rampelyset da han debuterer for Liverpool i en offisiell kamp. Da som venstreback, selv om han først og fremst blir regnet som en midtstopper.

Forsvareren sier at han har funnet seg godt til rette både i klubben og byen Liverpool, og ikke minst tatt lærdom av veteranen Jamie Carragher på treningsfeltet Melwood.

- Jamie er glimrende og det er ikke alltid du behøver å spørre ham om noe da det er nok å lære bare ved å se på ham under trening og kamper, sier Danny til liverpoolfc.tv.

- Du kan se den erfaringen som han har, og under kamper vet han nøyaktig hvor han skal plassere seg og han forteller også det til de andre spillerne.

- Han er glimrende på trening. Under hver økt gir han 100 prosent og det er viktig for en ung slipper å lære da han har prestert på topp nivå gjennom hele sin karriere. Det er noe jeg selv vil prøve å oppnå og en dag komme opp til det nivået som Carra har.

- Jeg har vært her i nesten to måneder nå og trives utmerket. Liverpool er likt Glasgow, da folk er veldig hyggelige og du blir ønsket velkommen.

- Manageren har jeg også kommet godt overens med. Han vil snakke med deg og fortelle deg hva han synes du gjør bra og hva han synes du gjør galt. Det er bra for en spiller. Alle guttene her liker ham virkelig godt og vi liker de ideene han prøver å gjennomføre.

- Jeg har snakket med ham et par ganger og det har vært stort, sier Danny Wilson om Kenny Dalglish. Liverpools legendariske ambassadør, som vokste opp i Glasgow som supporter av Rangers men signerte for rivalen Celtic og ble helt der før han kom til Anfield.

- Kenny lar meg få gjennomgå siden han kommer fra Glasgow og jeg opprinnelig er fra Edinburgh, og han kommer med noen vitser om at Glasgow er så mye bedre. Han er en legende i Skottland og det er stort å kunne snakke med ham når jeg har sjansen. Han har sagt at det er bare å spørre ham hvis jeg skulle ha behov for det, og det er bra for meg.