Inter må selge først

Inters mektige eier, Massimo Moratti, sier at klubben må selge spillere før de vil hente nye. Han vil ikke betale de £25 millionene Liverpool krever for spilleren.

Javier Mascherano har gjort det klart at han ønsker seg bort. I fjor jaktet Barcelona spilleren, men i sommer virker det bare som at Rafael Benitez sitt Inter er den argentinske landslagskapteinens mulige nye arbeidsgiver. Liverpool har omtrent fullført overgangen for Christian Poulsen, som blir sett på som en ren erstatning for Mascherano.

Foreløpig har ikke italienerne lagt inn bud på spilleren, men det er forventet å komme så snart overgangene med Maicon til Real Madrid og Mario Balotelli til Manchester City er sluttført.

Klubbens president er ikke interessert i å betale prislappen på £25 millioner som Liverpool krever, og sier de også må selge flere før de henter inn nye spillere i sommer.

- Mascherano? Nei, ikke for slike summer. Slike signeringer er ikke mulig å gjennomføre nå, og spesielt ikke når vi ikke har solgt noen. Situasjonen er lik for Sculli (Guiseppe Sculli, spiller for Genoa) - dersom vi ikke selger spillere vil vi ikke kjøpe noen, sier Moratti til italiensk presse.