Inter viser interesse for Mascherano

Agenten til Javier Mascherano sier at Inter har vært i kontakt angående en mulig overgang for midtbanespilleren. Steven Gerrard spiller gjerne i en mer offensiv rolle for England.

- Vi snakker sammen
- Det har allerede vært den første kontakten med direktør Marco Branca, blir agenten til Javier Mascherano, Marco Piccioli, gjengitt på nettstedet www.itasportpress.it.

- Vi evaluerer sterkt en slik overgang og i de neste dagene vil vi ha et nytt møte for bedre å få oversikt og detaljene. Det er intet mysterium at han er en spiller som er likt hos Inter og av Benitez. Det er intet konkret for øyeblikket, men vi snakker sammen, fortsetter Piccioli.

- Vil jeg følge etter Benitez? Jeg vet ikke, skal Mascherano selv tidligere ha sagt. – For øyeblikket vet jeg lite om min fremtid, men det er klart at jeg opplevde tre utrolige år med Liverpool under Benitez. Hans fotball er min fotball.


Hvor spiller Stevie G?
Fabio Capello har bekreftet at Gareth Barry er kampklar etter skade og vil spille fra start mot Algerie på fredag kveld. Det vil bety at den sentrale midtbaneduoen Gerrard og Lampard vil bli splittet, og mest trolig er det kapteinen for Liverpool og England som vil bekle en ny rolle. Trolig enten ute på venstrekanten, eller bak Wayne Rooney. Spilleren selv tar gjerne en mer offensiv posisjon.

- Det er ikke opp til meg å tippe hva manageren kommer til gjøre og jeg vil ta den jobben som jeg blir satt til, og jeg vil forsøke å gjøre den best mulig. Skulle jeg imidlertid få en mer offensiv rolle, da passer det meg og er noe jeg vil se fram til, sier scouseren som scoret Englands mål mot USA.

- Det er godt å ha Gareth tilbake. Han er en glimrende pasningsspiller og veldig rolig med ballen. Han beskytter midtstopperne hvis de behøver det og har vært fantastisk for England, og vil styrke laget.