Jakter på angriper

Roy Hodgson innrømmer at Liverpool søker etter en ny angriper to dager før transfervinduet stenges. Glad for Raul Meireres. Håper Paul Koncesky snart er klart. Lauri Dalla Valle i så fall til Fulham.

- Vi har plass til en spiller til, fortalte Roy Hodgson til pressen etter dagens kamp mot WBA.

– Vi vil gjerne ha en angriper til. Vi har hele tiden sagt det og det er ikke noe poeng for meg å benekte det. Vi har imidlertid ikke funnet den rette mannen og tiden er i ferd med å løpe ut for oss.

- Nei, det er lite trolig. Han er en god spiller men ikke den typen vi er på jakt etter, fortalte manageren videre på spørsmål om den linkede svensken Ola Toivonen hos PSV.

Paul Konchesky var til stede på Anfield i dag og ventes å bli den neste som signerer for de helrøde, men det er heller ikke utenkelig at en spiller eller to blir solgt innen deadline på tirsdag kveld. En av de som det har blitt hvisket om kan være på vei bort er Lucas.

- Jeg vil anta at dersom noen tilbød £20M for ham og han ønsker å gå, da kan det være at vi vurderer det! Men det begynner det å bli i seneste laget, det er helt sikkert. Jeg er ikke opptatt av å bli kvitt spillere nå like før vinduet stenger.

- Vi er veldig fornøyd med det, sa Hodgson om kjøpet av Raul Meireres. – Vi har mistet noen gode midtbanespillere i Benayoun, Riera, Aquilani på lån og Mascherano. Det var veldig bra å få inn Poulsen og Meireles, som er to kvalitetsspillere.

- Jeg håper det, sa Hodgson på spørsmål om en overgang for Paul Konchesky snart er forestående.

En av våre unge spillere, en talentfull kar som Fulham lenge har ønsket seg, vil gå i motsatt retning og det er hans manglende legeundersøkelse som har utsatt avtalen.

- Jeg håper inderlig at det bare er snakk om en liten detalj og at Paul kan signere i løpet av de neste par dagene.

Den unge spilleren det er snakk om er Lauri Dalla Valle, som også var linket til Fulham da Hodgson var der.

- Jeg har ikke hatt noen sterk mening om ham, men Malcolm Elias ville ha ham (tidligere speider som fikk Dalla Valle til Liverpool og nå er i Fulham). Han er god nok til å gå rett inn i en førstelagstropp.