Javier stadig nærmere

Rafa kan fortelle at kontraktsforhandlingene med Mascherano går bra, og at man nærmer seg. Tror på tøff fysisk kamp mot Sunderland. Kapteinen tilbake for Black Cats?

Både Javier Mascherano og Rafael Benítez har uttalt seg positivt om de pågående kontraktksforhandlingene. Argentineren ble sterkt linket til Barcelona i fjor sommer, men ser nå ut til å signere en langtidskontrakt, og bli på Anfield.

- Han er veldig nære. Vi har noen spillere vi prater med (om forlengelse), og forhåpentligvis har vi nyheter om det i løpet av noen få dager. Vi jobber hardt i kulissene med to-tre spillere, sa Rafa på dagens pressekonferanse.

- I fjor forsøkte vi gjøre det samme, med kontraktsforlengelser på spillerkontrakter, og i år gjør vi det samme. Forhåpentligvis har vi gjort det innen sesongen er omme, og har en sterk stall for neste sesong. Vi vet at vi må forbedre oss, men å beholde kjernen i laget vil bli veldig viktig.

Rafa kunne også fortelle at han har planer om å hente inn nye fjes til sommeren.

- Ja, vi har jobbet til nå, og jobber enda. Det er noe du må gjøre hvert år.

Manageren tror det blir en fysisk tøff kamp mot Sunderland på søndag.

- Sunderland er et lag som gjør det mye bedre nå. De var ganske gode mot Aston Villa, og vi vet det vil bli tøft. Jeg er sikker på at det blir en fysisk test for våre spillere.

Kapteinen tilbake for Sunderland?
Lorik Cana kommer mest sannsynlig til å spille i søndagens kamp på Anfield etter å ha vært benket mot Aston Villa. Steve Bruce gjorde forandringer på laget sitt i den kampen, og satte sin kaptein på benken for å kjøre 4-5-1 med Darren Bent alene på topp. på søndag er det ventet at den albanske landslagsspilleren er tilbake på laget.

John Mensah er veldig usikker til kampen, på grunn av en hamstringskade. Andy Reid er fremdeles uaktuell, mens Kenwyne Jones var i trening igjen med laget i dag, og kan være aktuell for en startplass på Anfield.

- Det er en poisisjon på banen hvor vi må være friske og tente, og det er midtbanen. Jeg hadde tenkt ut en plan mot Aston Villa, og har kanskje en annen plan for Liverpool også, sier Sunderland-manager Steve Bruce til ChronicleLive.co.uk.