Johnson ikke overrasket over Torres

Glen Johnson hevder at ingenting av det Torres gjør på en fotballbane overrasker ham. Backen er glad for å score sitt første mål foran The Kop og føler seg i bedre form for hver kamp.

Glen Johnson scoret sitt tredje mål for Liverpool i 3-0-seieren mot Sunderland, men det var Fernando Torres som stjal overskriftene etter to flotte nettkjenninger.
- Vi startet bra og fikk et fint mål tidlig. Det var et fantastisk skudd fra Fernando. Ingen keeper ville ha reddet det, forteller Johnson til Liverpoolfc.tv.

- Fernando er en fantastisk spiller. Ingenting av det han gjør overrasker meg. For å være ærlig trodde jeg at han skulle slå et innlegg, men han gikk for det. Å se den ende opp i buret var stort.

- Målet ga oss mye selvtillit. Jeg synes vi spilte flott fotball. Når vi spiller så bevegelig fotball som det, så føler vi at det vi skal score i hvert angrep.

- Hver kamp er som en cupfinale for oss. Vi vet at vi må vinne hver kamp frem til sesongslutt, men vi har tro på at vi kan klare det og ende blant topp fire.

Johnson scoret for første gang foran The Kop, og han innrømmer at det var et stort øyeblikk.
- Det var en fantastisk følelse å score mitt første mål foran The Kop. Jeg gikk innover og ønsket å få et rent treff på mål. Det var flott å se den gå inn med venstrefoten.

- Jeg føler meg bra igjen. Det er ikke lett å komme tilbake når du har vært ute så lenge, men ved hver kamp blir formen bedre.

Neste oppgave på programmet er første kamp av kvartfinalen mot Benfica i Europa League.
- Vi skal ta med oss mye stolthet fra opptredenen mot Sunderland. Vi vet at Benfica er et fantastisk lag, men vi har kvaliteter selv. Vi ser frem til det, og vi reiser til Portugal med selvtillit.