Johnson kan bli ute lenger

Glen Johnsons rehabilitering går tregere enn først antatt, og Rafael Benitez jakter en erstatter. Philipp Degen har fått kjenning med en skade i baksiden av leggen.

Glen Johnson måtte forlate banen helt på tampen av kampen mot Aston Villa i romjulen. Backen fikk en rift i det indre leddbåndet i det høyre kneet. Prognosene tilsa at høyrebacken ville være ute i seks uker, men ifølge Liverpool Echo går rehabiliteringen sakte.

Jamie Carragher har vikariert som høyreback i Johnsons fravær, men Benitez foretrekker å benytte visekapteinen som midtstopper, og håper derfor å finne en høvelig erstatter for Johnson på billigsalg. Dette har imidlertid vist seg å være enklere sagt enn gjort.

- Vi må nøye overveie hva vi foretar oss. Det er ikke så mange gode spillere tilgjengelig, så vi får gå i tenkeboksen. Vi har litt tid igjen, men vi vil ikke foreta oss noen hastekjøp om vi ikke finner den riktige spilleren. Vi vil imidlertid forsøke å finne den riktige spilleren for denne posisjonen, sier Benitez til Echo.

Dersom høyrebackjakten ikke skulle bære frukter, har Benitez et par alternativer i stallen allerede. Martin Kelly, som har vært ute med skade siden debuten mot Lyon i oktober, er nå endelig tilbake i trening igjen. Philipp Degen er et annet alternativ. Echo avslører at sveitseren har fått føling med en skade i baksiden av leggen, og det var grunnen til at han ble sittende på benken i tirsdagens kamp mot Wolverhampton. Skaden skal imidlertid ikke være alvorlig. Stephen Darby er også en kandidat fra egen tropp som kan erstatte Johnson på kort sikt.

- Vi er glade for at Carra spiller så bra som han gjør, både som midtstopper og høyreback. Vi har behøvd ham på høyrebacken, og han har klart seg bra. Martin Kelly har vært skadet, men har blitt bedre, sier Benitez.

Echo skriver ellers at det ikke stemmer at Ryan Babel er aktuell for Sunderland.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.